27 февруари | ажурирано
728 x 90

Последни емисии

Тв програма

 • 23.02.2015 Понеделник

  • 07:00 - Народна музика
   07:15 - Тајна - шпанска серија ®
   08:00 - Нов ден - утринска програма
   10:00 - Приказна од Истанбул - турска серија
   11:10 - Утеран - индиска ТВ новела
   12:00 - Топ шоп
   12:20 - Прости ми - турска серија ®
   13:10 - Карадај - турска серија ®
   13:40 - Забавна музика
   14:00 - Топ шоп
   14:20 - Пчеличката Маја - цртан филм ®
   14:45 - Tom & Jerry - цртан филм
   15:00 - Мири Никочири - детска емисија ®
   15:45 - Да готвиме заедно - емисија за готвење ®
   16:00 - ВЕСТИ
   16:40 - Тајна - шпанска серија
   17:15 - Утеран - индиска ТВ новела
   18:05 - Прости ми - турска серија
   19:00 - ВЕСТИ
   19:45 - Приказна од Истанбул - турска серија
   20:45 - Планински оган - турска серија
   21:50 - Пизицато - забавна емисија
   22:00 - Квиз - ЕВН
   22:30 - 360 степени - со Васко Попетревски
   23:10 - ВЕСТИ - на македонски јазик
   23:50 - Прости ми - турска серија ®
   00:35 - Приказна од Истанбул - турска серија®
   01:40 - 360 степени - со Васко Попетревски ®
   02:20 - Да готвиме заедно - готварска емисија®
   02:30 - Да учиме Албански - едукативна емисија ®
   02:45 - Алсат - М - документарец ®
   03:15 - ВЕСТИ ®
   03:50 - Дојче Веле - документарец ®
   04:15 - ВЕСТИ - на македонски јазик ®
   04:55 - Да учиме Албански - едукативна емисија ®
   05:05 - Пизицато - забавна емисија ®
   05:35 - Музика
   06:05 - Да готвиме заедно - емисија за готвење ®
   06:15 - Мири Никочири - детска емисија ®
 • 24.02.2015 Вторник

  • 07:00 - Народна музика
   07:15 - Тајна - шпанска серија ®
   08:00 - Нов ден - утринска програма
   10:00 - Приказна од Истанбул - турска серија
   11:10 - Утеран - индиска ТВ новела
   12:00 - Топ шоп
   12:20 - Прости ми - турска серија ®
   13:05 - Карадај - турска серија ®
   13:40 - Забавна музика
   14:00 - Топ шоп
   14:20 - Пчеличката Маја - цртан филм ®
   14:45 - Tom & Jerry - цртан филм
   15:00 - Мири Никочири - детска емисија ®
   15:45 - Да готвиме заедно - емисија за готвење®
   16:00 - ВЕСТИ
   16:40 - Тајна - шпанска серија
   17:15 - Утеран - индиска ТВ новела
   18:05 - Прости ми - турска серија
   19:00 - ВЕСТИ
   19:45 - Приказна од Истанбул - турска серија
   20:50 - Планински оган - турска серија
   22:00 - Во центар – со Васко Ефтов
   23:00 - ВЕСТИ - на македонски јазик
   23:40 - Прости ми - турска серија ®
   00:25 - Приказна од Истанбул - турска серија®
   01:30 - Во центар – со Васко Ефтов ®
   02:20 - Да готвиме заедно - емисија за готвење ®
   02:30 - Да учиме Албански - едукативна емисија ®
   02:35 - Документарна програма ®
   03:10 - ВЕСТИ ®
   03:45 - Дојче Веле - документарен филм ®
   04:10 - ВЕСТИ - на македонски јазик ®
   04:45 - Околу оџакот - фолклорна емисија
   05:30 - Музика
   06:25 - Мири Никочири - детска емисија ®
 • 25.02.2015 Среда

  • 07:00 - Народна музика
   07:15 - Тајна - шпанска серија ®
   08:00 - Нов ден - утринска програма
   10:00 - Приказна од Истанбул - турска серија
   10:55 - Утеран - индиска ТВ новела
  • 11:40 - Забавна музика
  •  
   12:00 - Топ шоп
   12:20 - Прости ми - турска серија ®
   13:10 - Карадај - турска серија ®
   13:45 - Забавна музика
   14:00 - Топ шоп
   14:20 - Пчеличката Маја - цртан филм ®
   14:45 - Документарна програма
   15:00 - Мири Никочири - детска емисија®
   15:40 - Да готвиме заедно - емисија за готвење ®
   16:00 - ВЕСТИ
   16:40 - Тајна - шпанска серија
   17:15 - Утеран - индиска ТВ новела
   18:05 - Прости ми - турска серија
   19:00 - ВЕСТИ
   19:45 - Приказна од Истанбул - турска серија
   21:00 - Карадај - турска серија
   22:10 - Нов свет – емисија
   22:30 - 360 степени - со Васко Попетревски
   23:10 - ВЕСТИ - на македонски јазик
   23:50 - Прости ми - турска серија ®
   00:40 - Приказна од Истанбул - турска серија®
   01:40 - 360 степени - со Васко Попетревски ®
   02:15 - Азбука - едукативна емисија ®
   02:30 - Да учиме Албански - едукативна емисија ®
   02:45 - Документарна програма ®
   03:15 - ВЕСТИ ®
   03:50 - Документарец ®
   04:20 - Документарец ®
   05:45 - Документарец ®
   06:20 - Музика
 • 26.02.2015 Четврток

  • 07:00 - Народна музика
   07:15 - Тајна - шпанска серија ®
   08:00 - Нов ден - утринска програма
   10:00 - Приказна од Истамбул - турска серија
   10:55 - Утеран - индиска ТВ новела
  • 11:40 - Забавна музика
  •  
   12:00 - Топ шоп
   12:20 - Прости ми - турска серија ®
   13:10 - Карадај - турска серија ®
   14:00 - Топ шоп
   14:20 - Пчеличката Маја - цртан филм ®
   14:35 - Ин мотион - Берта
   15:00 - Мири Никочири - детска емисија®
   15:40 - Да готвиме заедно - емисија за готвење ®
   16:00 - ВЕСТИ
   16:40 - Тајна - шпанска серија
   17:15 - Утеран - индиска ТВ новела
   18:05 - Прости ми - турска серија
   19:00 - ВЕСТИ
   19:45 - Приказна од Истанбул - турска серија
   20:50 - Карадај - турска серија
   21:45 - Патот кон - со Мухамед Зеќири
   23:10 - ВЕСТИ - на македонски јазик
   23:50 - Прости ми - турска серија ®
   00:40 - Приказна од Истамбул - турска серија ®
   01:40 - Патот кон - со Мухамед Зеќири
   02:50 - Азбука - едукативна емисија ®
   03:05 - Да учиме Албански - едукативна емисија ®
   03:25 - Документарна програма ®
   04:00 - ВЕСТИ ®
   04:40 - Документарец ®
   05:45 - Документарец ®
   06:30 - Музика
    
 • 27.02.2015 Петок

  • 07:00 - Народна музика
   07:15 - Тајна - шпанска серија ®
   08:00 - Нов ден - утринска програма
   10:00 - Приказна од Истанбул - турска серија
   10:55 - Утеран - индиска ТВ новела
  • 11:40 - Забавна музика
  •  
   12:00 - Топ шоп
   12:20 - Прости ми - турска серија ®
   13:10 - Карадај - турска серија ®
   13:25 - Забавна музика
   14:00 - Топ шоп
   14:20 - Пчеличката Маја - цртан филм ®
   14:35 - Документарна програма
   15:00 - Мири Никочири - детска емисија®
   15:40 - Да готвиме заедно - емисија за готвење ®
   16:00 - ВЕСТИ
   16:40 - Тајна - шпанска серија
   17:15 - Утеран - индиска ТВ новела
   18:05 - Прости ми - турска серија
   19:00 - ВЕСТИ
   19:45 - Приказна од Истанбул - турска серија
   20:50 - Карадај - турска серија
   21:50 - More Magazine - забавна емисија
   22:30 - 360 степени - со Васко Попетревски
   23:10 - ВЕСТИ - на македонски јазик
   23:50 - Прости ми - турска серија ®
   00:35 - Приказна од Истамбул - турска серија ®
   01:25 - 360 степени - со Васко Попетревски ®
   02:15 - Азбука - едукативна емисија ®
   02:30 - Да учиме Албански - едукативна емисија ®
   02:45 - Документарна програма ®
   03:15 - ВЕСТИ ®
   03:45 - Документарец ®
   04:15 - Документарец ®
   05:00 - Документарец ®
   06:00 - Документарец ®
   06:25 - Музика
 • 28.02.2015 Сабота

  • 07:00 - Музика ®
   07:30 - Околу оџакот - фолклорна емисија ®
   08:15 - Пчеличката Маја - цртан филм ®
   09:00 - Мири Никочири - детска емисија®
   10:10 - Приказна од Истанбул - турска серија
   12:00 - Топ Шоп
  • 12:20 - Приказна од Истанбул - турска серија
   13:15 - Во центар – со Васко Ефтов
   14:15 - Топ Шоп
   14:35 - Патот кон - со Мухамед Зеќири ®
   16:00 - ВЕСТИ
   16:35 - Ин мотион - Берта
   17:15 - Халкит – хумористичка емисија
   17:50 - Документарна програма
   18:20 - 200 – сo Назим Рашити
   19:00 - ВЕСТИ
   19:40 - Norbit - игран филм ®
   22:00 - Планински оган - турска серија
   00:00 - More Magazine - забавна емисија
   00:30 - Hallkit - хумористичка серија ®
   01:00 - ВЕСТИ ®
  • 01:35 - Да учиме албански - едукативна емисија ®
  • 02:00 - Ин мотион - Берта ®
   02:15 - 200 - дебатна емисија ®
  • 03:00 - Документарец ®
  • 04:00 - Документарец ®
  • 04:50 - Документарец ®
  • 05:20 - Докумнтарна програма ®
  •  
   05:45 - Дојче веле - документарец ®
   06:20 - Музика
 • 01.03.2015 Недела

  • 07:00 - Музика ®
   07:30 - Мири - детска емисија ®
   09:00 - Супер сфида - шоу програма ®
   10:25 - Прости ми - турска серија
   12:00 - Топ шоп
  • 12:20 - Прости ми - турска серија 
   13:50 - Да готвиме заедно - емисија за готвење ®
   14:00 - Топ Шоп
   14:20 - Ин мотион - Берта
   14:50 - Околу оџакот - фолклорна емисија
   16:00 - ВЕСТИ
   16:35 - Огледало на здравјето - емисија за здравјето
   17:15 - Халкит – хумористичка емисија
   17:45 - Документарна програма
   18:20 - Економски магазин
   19:00 - ВЕСТИ
   20:00 - Војна на невестите - реално шоу
   21:00 - Супер сфида - шоу програма
   22:20 - Person of interest - американска серија
   23:10 - Pro Sports - емисија за спорт
   00:15 - Jackass - игран филм ®
   01:35 - Војна на невестите - емисија ®
   02:30 - Супер сфида - шоу програма ®
   03:30 - ВЕСТИ ®
   04:00 - Ин мотион - Берта ®
   04:50 - Документарец ®
  • 05:40 - Документарец ®
  •  
   06:40 - Музика ®