​Si të parandalohen rrudhat e përshpejtuara në fytyrë?


Sasia e kolagjenit në lëkurë është përgjegjëse për pamjen rinore, dhe ajo zhduket me moshën.

Pas moshës 40 vjeç, ajo fillon të bie në mënyrë dramatike. Faktorët e jashtëm dhe trajtimi ynë i trupit përshpejtojnë më tej këtë proces.

Stresi, nënpesha dhe dielli janë gjërat e dëmshme që duhet të shmangen sa më shumë.

Lajmi i mirë është se ekziston një mënyrë për ta rikthyer kolagjenin, sipas dermatologëve.

Rezultatet pozitive mund të arrihen nga:

Vitamina C

Orë të mjaftueshme të gjumit

Aminoacidet

Salmon

Vezë

Fruta mali

LEXO EDHE:

Back to top button