126 gjoba në Shkup, 21 për tejkalim të shpejtësisë

126 gjoba në Shkup, 21 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit janë regjistruar gjithsejtë 126 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 21 për tejkalim të shpejtësisë, 9 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 3 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara.

Sipas njoftimit të MPB-së janë shqiptuar dhe 10 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes dhe 5 të tjera për mosvënien e rripit të sigurisë…/Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button