131 gjoba në Shkup, 35 për tejkalim të shpejtësisë

131 gjoba në Shkup, 35 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 131 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 35 për tejkalim të shpejtësisë, 27 për ngasje të makinës në gjendje të dehur, 11 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, shkruan Alsat.

Sipas MPB-së janë shqiptuar dhe 5 gjoba për makinë të paregjistruara dhe teknikisht të parregullta, 6 për kalim në të kuqe në semaforë dhe 6 masa të tjera për vozitës fillestar. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button