134 gjoba në Shkup, 13 vozitës pa patentë shoferi

134 gjoba në Shkup, 13 vozitës pa patentë shoferi

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 134 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 7 për tejkalim të shpejtësisë, 13 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 6 për kalim në të kuqe në semaforë. Janë shqiptuar dhe 6 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 7 për tejkalim të parregullt dhe tre të tjera për makina të paregjistruara. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button