15 megastrukturat më të mëdha në botë

Krijimi i autostradave kryesore, rrjeteve të zgjeruara të trenave dhe infrastrukturës së përgjithshme rrugore të metropoleve në rritje shpesh nuk është i mundur pa ndihmën e urave. Në fund të fundit, duke lidhur masat tokësore përmes kanioneve të mëdha, lumenjve, oqeaneve, liqeneve dhe fjordeve, ato lehtësojnë lëvizjen e njerëzve dhe mallrave nga një vend në tjetrin dhe drejtojnë ekonominë. Megjithatë, ndërsa ka ura të vogla të panumërta, ka disa që janë pak më mbresëlënëse se të tjerat. Kështu që sot, përgatituni të mahniteni ndërsa numërojmë 15 Mega Urat më të Mëdha në Tokë!

YouTube video

LEXO EDHE:

Back to top button