174 gjoba në Shkup, 26 për tejkalim të shpejtësisë

174 gjoba në Shkup, 26 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit janë regjistruar gjithsejtë 174 shkelje të rregullave të trafikut. Prej tyre: 26 për tejkalim të shpejtësisë, 15 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 7 për kalim në të kuqe në semaforë, shkruan Alsat.

Janë shqiptuar dhe 6 masa për përdorim të telefonit, 6 për tejkalim të parregullt… Nga MPB njoftojnë se kontrollet e shtuara në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim, andaj apelojnë për respektim të rregullave të trafikut. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button