Kurti takon përfaqësuesit e AAK-së, flasin për vetingun

Në takim me kryeministrin e  Kosovës Albin Kurti për Vetingun, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës është përfaqësuar nga ish-ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, ku u paraqit qëndrimi që e jep përkrahje këtij procesi.

“Sidoqoftë, AAK nuk ka besim që procesi të ketë sukses pa koncensus të plotë të brendshëm politik, pa përfshirjen e KGJK dhe KPK, pa mbështetjen e ShBA dhe BE dhe pa përfilljen në përpikmëri të qëndrimeve të Komisionit të Venedikut”, thuhet në një komunikatë të AAK-së.

 

 

LEXO EDHE:

Back to top button