216 gjoba në Shkup, 67 për tejkalim të shpejtësisë

216 gjoba në Shkup, 67 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 216 shkelje të rregullave të trafikut, nga të cilat 67 për tejkalim të shpejtësisë, shtatë për ngasje të makinës pa patentë shoferi, gjashtë sanksione për automjete me defekte teknike dhe të paregjistruara. Janë shqiptuar dhe 19 gjoba për parakalim të parregullt të automjeteve…

Nga MPB-ja njoftojnë se kontrollet e shtuara në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim, andaj apelojnë tek qytetarët që të respektojnë rregullat e komunikacionit në mënyrë që të rrisin sigurinë në komunikacion dhe të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.

LEXO EDHE:

Back to top button