10 gjëra të rëndësishme që u duhen të gjithë shoferëve të makinave

 

Si shoferët ashtu edhe pasagjerët dëshirojnë që procesi i drejtimit të jetë sa më i thjeshtë dhe i qetë. Por duke përdorur disa hakime të dobishme, nuk keni nevojë të shkoni shumë përtej buxhetit tuaj për t’i pasur të gjitha. Ne në 5-Minute Crafts do t’ju tregojmë se si të përdorni zhul, shishe plastike bosh dhe balona ajri në rrugë sa herë që nevojitet ndihmë.

10. Fshirës me korrent të zonave të vështira për t’u arritur

10 Life Hacks All Car Drivers Need
© 5-Minute Crafts / YouTube

9. Bërja e një mbajtëse telefoni duke përdorur një brez gome

10 Life Hacks All Car Drivers Need
© 5-Minute Crafts / YouTube

8. Si të nxjerrim ajrin e nxehtë nga makina

10 Life Hacks All Car Drivers Need
© 5-Minute Crafts / YouTube

 

7. Si të parandaloni mjegullimin e dritareve

10 Life Hacks All Car Drivers Need
© 5-Minute Crafts / YouTube

 

6. Si të parandaloni gërvishtjet e makinave nga njerëzit e tjerë

10 Life Hacks All Car Drivers Need
© 5-Minute Crafts / YouTube

 

5. Si të derdhni vaj në mënyrë të sigurt

10 Life Hacks All Car Drivers Need
© 5-Minute Crafts / YouTube

 

4. Si të pastroni timonin

10 Life Hacks All Car Drivers Need
© 5-Minute Crafts / YouTube

 

3. Si të organizoni hapësirën në bagazh

 

10 Life Hacks All Car Drivers Need
© 5-Minute Crafts / YouTube

2. Si të bëni një hinkë të mirë nga një shishe

10 Life Hacks All Car Drivers Need
© 5-Minute Crafts / YouTube

1. Si të kyçni dorezën sipër sediljes

10 Life Hacks All Car Drivers Need
© 5-Minute Crafts / YouTube

 

LEXO EDHE:

Back to top button