5 fatkeqësi të tmerrshme që mund të na shkatërrojnë në çdo moment

Ekspertët e OKB-së arritën në përfundimin se numri i fatkeqësive të ndryshme në planetin tonë trefishohet çdo 10 vjet. Dhe kjo do të thotë se deri në vitin 2030, në Tokë do të ndodhin 560 kataklizma në vit, domethënë një fatkeqësi e gjysmë në ditë! Në këtë video do të mësoni: pse kjo është dekada më e rrezikshme për jetën në planetin tonë, si të futemi në një stuhi tropikale pa lënë shtëpinë tuaj dhe më e rëndësishmja, cilat kataklizma mund të na shkatërrojnë nesër?

LEXO EDHE:

Back to top button