681 gjoba për mosmbajte të maskës në 24 orët e fundit

Gjatë 24 orëve të fundit (25/26.12.2020) në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 681 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si preventiv kundër përhapjes së koronavirusit.

Ministria e Brendshme në vazhdimësi apelon deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button