Ademi: Nuk ka pasur dhe nuk ka dallime brenda BDI-së

Ndryshe nga Izet Mexhiti, deputeti i BDI-së, Arbër Ademi mohoi të ketë pasur dallime brenda BDI-së për ndarjen e posteve ministrore. Ndonëse pjesë e partisë së shumicës parlamentare, Ademi nuk dha detaje se kur do të dorëzohet në Kuvend propozimi për Qeverinë e re me arsyetimin se i takon mandatarit për kryeministër, Zoran Zaev ta bëjë një gjë të tillë.

Në lidhje me: Mexhiti: Ka përplasje brenda BDI-së, do të votojë qeverinë e re

LEXO EDHE:

Back to top button