Alarm për bomba në disa shkolla të Kavadarit

Alarm për bomba në disa shkolla të Kavadarit

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se sot në mëngjes diku rreth orës 07:00 në stacionin policor të Kavadarit është denoncuar se në adresat elektronike të 5 shkollave (dy të mesme dhe 3 fillore) në Kavadar  janë dërguar kërcënime për vendosje të mjeteve shpërthyese. Menjëherë pas denoncimit, policia ka ndërmarr të gjitha masat për evakuimin e sigurt të nxënësve, mësimdhënësve dhe stafit teknik. Në rrjedh janë kontrollet anti-terroriste dhe po merren masa për zbardhjen e rastit./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button