Ariu i afrohet makinës… – ALSAT-M


Jose Luis Ramos dhe miqtë e tij vendosën të kalojnë një fundjavë relaksuese në natyrë në Carolina të SHBA-së.

Por jo gjithçka ishte aq paqësore sa kishin shpresuar. Ndërsa ata ishin në vilë, dikush vendosi të shfrytëzonte rastin. Ishte një ari, i cili vendosi të shikonte nga afër automjetin.

Kur vendosi se nuk kishte asgjë interesante në makinën e parë, ai u ndesh me të tjetër – një Mercedes me shkëlqim, argjend. Pastaj miqtë e panë atë duke hapur në mënyrë të papërshtatshme derën, ashtu si një njeri. Dhe pastaj ai dëgjoi një tingull që e ndaloi. “Unë fillova të bërtas”, tha Ramos.

Pas kësaj, ariu ‘hoqi dorë’ nga plani i tij dhe filloi të largohej, duke mos e dëmtuar makinën.

LEXO EDHE:

Back to top button