Arsovska: Policia Financiare mund të kontrolloj marrëveshjen për furnizim me naftë të NQP-së

Arsovska: Policia Financiare mund të kontrolloj marrëveshjen për furnizim me naftë të NQP-së

Kryetarja e Qytetit të Shkupit, Danbella Arsovska nuk ka asgjë kundër në rast se tenderi për furnizim me naftë për nevojat e Ndërmarrjes për Qarkullim Publik-Shkup vihet nën thjerrëzën e Policisë Financiare. Ndërkohë e pyetur për vërejtjeve të opinionit rreth marrëveshjes dyvjeçare për furnizim me naftë mes NQP dhe një kompanie, Arsovska me përgjigje:

“Absolutisht, jo. Dhe duhet gjithçka të kontrollojnë. Vallë mendoni se unë, si person vetanak dhe si dikush që e udhëheq këtë qytet, do të d al dhe do të përballem me të gjithë këto oponentë, në rast se vlerësoj se kam çfarë të fsheh. Apo në rast se bëjë diçka që nuk është Adekuate”, tha Arsovska në “360 Gradë”. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button