Art në stilolaps, vetëm për ta kaluar provimin, do të mbeteni pa fjalë!

Yolanda de Lucci, një profesoreshë juridike nga Spanja, postoi një foto në Twitter të një mjeti transkriptimi që ajo sekuestroi nga një studente disa vite më parë.

Kopjuesi krijues gdhendi materialin penal në 11 stilolapsa.

“Duke pastruar zyrën time, hasa në një pjesë të kujtimeve të kolegjit që ia kisha konfiskuar një studenti disa vite më parë. Ligji Penal i Penave. Çfarë arti!”, ka shkruar Yolanda në postimin, i cili është pëlqyer nga më shumë se 290,000 njerëz.

“Është e mahnitshme se si, kur gdhendën me mjete mekanike, shkronjat tentojnë të riprodhojnë rustikarinë romake”, shkroi një përdorues i Twitter. “Unë e njoh mirë autorin e asaj vepre të mrekullueshme,” zbuloi një përdorues i Twitter dhe shpjegoi se si janë bërë stilolapsat: “Teknika që artisti përdori, siç thotë ai, konsistonte në zëvendësimin e lapsit me një gjilpërë, e cila e lejonte të shkruante. jashtëzakonisht thjesht.”

Një person tjetër në komente kujton se ka bërë të njëjtën gjë në vitet ’80.

“E bëra në vitin 1987 me një stilolaps të verdhë Bic. Nuk e përdora sepse isha aq i fokusuar në shkrimin e tij sa mësova materialin”, thuhet në koment.

 

LEXO EDHE:

Back to top button