Batinca pa ujë

Batinca pa ujë

Për shkak të një defekti në pusetën F1 në rrugën 1 numër 112 në fshatin Batincë, sot ndërprerje të furnizimit me ujë kanë shfrytëzuesit e këtij fshati.

Nga NP Ujësjellësi dhe Kanalizimi – Shkup informojnë se furnizimi me ujë është ndërprerë prej orës 10:00 e deri në përfundimin e defektit.

LEXO EDHE:

Back to top button