Bora shkakton kaos dhe probleme me transportin në Japoni

Bora shkakton kaos dhe probleme me transportin në Japoni

Bora e madhe ka sjellë kaos në qarkullim në prefekturën veriore të Japonisë të Niigata, duke shkaktuar anulimin e trenave dhe bllokimin e trafikut.

Udhëtarët u përballën me kushte sfiduese në qytetin Niigata, pasi moti dimëror mbylli linjat e trenave për disa orë për shkak të ngrirjes së rrugëve dhe trotuareve.

Radhë të gjata u krijuan në terminalin e autobusëve të Niigata-s ndërsa njerëzit kërkonin mjete alternative të transportit, ndërsa jashtë qytetit shoferët u përballën me radhë të gjata për orë të tëra në autostradat kombëtare.

Mediat japoneze raportojnë se disa pjesë të vendit kanë përjetuar reshje rekord bore ditët e fundit.

LEXO EDHE:

Back to top button