Cilët janë emrat më të njohur në botë?

Cilët janë emrat më të njohur në botë?

Emrat Mia, Ema, ​​Liam dhe Noah kanë qenë në krye të popullaritetit prej vitesh.

Megjithatë, Muhamed është një nga emrat më të zakonshëm në botë dhe traditës së anëtarëve të asaj feje për t’i emërtuar djemtë e tyre sipas profetit Muhamed.

Në vendet perëndimore, ndër emrat më të zakonshëm janë Mary (Mary), John, James dhe Michael.

Në Kinë, emri më i zakonshëm është Wei, i cili mund të ketë kuptime të ndryshme në varësi të karaktereve të përdorura për ta shkruar atë. Disa nga kuptimet e tij më të njohura janë “i madh” dhe “i fuqishëm”.

LEXO EDHE:

Back to top button