Çulev: Përgjegjës për shtetësinë e pro rusit janë Dimovski dhe Spasovski

Çulev: Përgjegjës për shtetësinë e pro rusit janë Dimovski dhe Spasovski

Përgjegjës për rastin Onishçenko janë drejtori i ASK-së dhe ministri i Punëve të Brendshme, prandaj vlerësoj se drejtori duhet të shkarkohet, ndërsa ministri Spasovski të marrë përgjegjësi morale, kështu deklaroi Naqe Çulev, ish ministër i Mbrojtjes, sonte në “Rruga drej”, në Alsat M.

“Përgjegjësia mbi mbi drejtorin e Agjensisë për Siguri Kombëtare, ai duhet të shkarkohet nga ana e Qeverisë, Prokuroria Themelore Publike të ngrisë procedurë penale. Të gjithë njerzit që ishin të përfshirë në këtë proces ndaj tyre të mirren masa disciplinore, ndërsa ministri i Punëve të Brendshme duhet të marrë përgjegjësi morale dhe politike, pasi që ai ka nënshkruar shtetësinë”, deklaroi Naqe Çulev ish drejtor i Agjensisë së Intelegjencës./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button