Dauti: Leje për superekspertizën na dha Zaevi dhe Grubi

Dauti: Leje për superekspertizën na dha Zaevi dhe Grubi

Sonte në paraqitjen e tij në emisionin “Rruga drejt”, ish i arrestuari për rastin Alfa, Ramiz Dauti, tha se superekpertizën nuk e kanë bërë “krye në veti”, por kanë marë leje nga udhëheqësit e shtetit.

“Duke marë parasysh që Maqedonia nuk posedon as mjete, as byro të ekspertizës të këtij lloji, që deri tash nuk ka pasë në këtë periudhë 30 vjeçare, na është leju nga ish kryeministri Zaev dhe zv/kryeministri Grubi. Pra ne nuk e kemi bërë vetëvetiu, pa mare dritë jeshile nga njerëz kompetent të shtetit”, tha Ramiz Dauti./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button