Denoncimet për dhunë, nis seanca për Princin Leka dhe Elia Zaharian

Denoncimet për dhunë, nis seanca për Princin Leka dhe Elia Zaharian

Në gjykatën civile në Tiranë ka nisur seanca për Princin Leka II Zogu dhe Elia Zaharian, që kanë denoncuar njëri-tjetrin për dhunë.

Raportohet se asnjëri prej tyre nuk ka ardhur në proces, por janë paraqitur vetëm avokatët.

LEXO EDHE:

Back to top button