‘Fantazma’ drithëruese shfaqen në një shtëpi të braktisur në Irlandë

‘Fantazma’ drithëruese shfaqen në një shtëpi të braktisur në Irlandë

Një ‘fantazmë’ thuhet se u pa në një fotografi nga një shtëpi e braktisur në një ishull të izoluar.

Hetuesit shkrepën fotografitë këtë javë në ishullin Inchagoill në Lough Corrib në County Galway të Republikës së Iralndës, ku ata po kryenin një hetim paranormal.

Ata thonë se më parë kapën disa “gjëra të pashpjegueshme” në vend dhe u kthyen për të bërë një hetim të plotë paranormal, raporton themirror.

Nëntë anëtarë të publikut iu bashkuan hetuesve të PSII në një vend të ndryshëm në ishull nga ai që kishin skanuar më parë. Këtë herë ata vizituan rrënojat e një shtëpie.

Duke përdorur kamera dhe mjete të ndryshme të teknologjisë së lartë si metra K2 për të matur EMF dhe një kamerë SLS, ekipi e krijoi shpejt zonën për ngjarje të çuditshme.

“Vendosëm të bënim fotografi të shumta të zonës që po na tregonte aktivitet të lartë dhe kështu e kapëm këtë imazh”, shpjegoi ai.

“Në foto shihni dy pjesëtarë të publikut, njëri prej tyre na tha se ndihej shumë jo rehat pranë derës dhe u trondit kur ia treguam këtë foto. Të nëntë anëtarët e publikut thanë saktësisht të njëjtën gjë për atë që shohin, një fytyrë mashkulli”, shtoi Richard.

Fotografia duket se tregon një formë të ngjashme me fytyrën pas kokës së gruas, si dhe një efekt të çuditshëm të mjegullës së kuqe.

Vetë ishulli është shumë i pasur me histori. Është një vendbanim i hershëm i krishterë që daton në shekullin e V-të dhe ka lidhje me Shën Patrikun.

Para se të ishte një vendbanim i krishterë, ishulli banohej nga paganë (Druids).

LEXO EDHE:

Back to top button