Filloi fushata për zgjedhjet presidenciale, do të zgjasë deri më 22 prill

Filloi fushata për zgjedhjet presidenciale, do të zgjasë deri më 22 prill

Në mesnatë filloi fushata zgjedhore për zgjedhjet presidenciale të caktuara për 24 prill. Fushata do të zgjatë deri në mesnatë më 22 prill. Në ditën e parë të fushatës disa nga kandidatët paralajmëruan promovimin dhe prezantimin e programit zgjedhor dhe hapjen e shtabeve zgjedhore.

Rrethi i dytë i zgjedhjeve presidenciale do të mbahet më 8 maj, së bashku me zgjedhjet e 11-ta parlamentare.

LEXO EDHE:

Back to top button