Fillon sezoni i ngrohjes në Shkup, çmimi për momentin mbetet i njëjtë

Fillon sezoni i ngrohjes në Shkup, çmimi për momentin mbetet i njëjtë

Sezoni i ngrohjes në Shkup fillon sot dhe do të zgjasë deri më 15 prill të vitit të ardhshëm, ndërsa çmimi për energjinë termike të konsumuar për momentin mbetet i njëjtë.

Nga Komisioni Rregullator për Energji informojnë se sipas rregullave për furnizim me energji termike dhe Sistemit tarifor për shitjen e energjisë termike, sezoni i ngrohjes në Shkup fillon më 15 tetor 2023 dhe përfundon më 15 prill 2024 me mundësi zgjatjeje edhe për 15 ditë, varësisht nga temperaturat e jashtme.

LEXO EDHE:

Back to top button