Gjendja e rrugëve në Maqedoni

Gjendja e rrugëve në Maqedoni

Nga Lidhja e Automjeteve të Maqedonisë informojnë se qarkullimi në rrugët shtetërore po zhvillohet pa probleme, nëpër rrugë me lagështirë.

– Intensiteti i qarkullimit në rrugët rrugore jashtë zonave urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi, thonë nga LIdhja.

Nga LIdhja e Automjeteve, bëjnë apel për shpejtësi të rregulluar të lëvizjes, respektim të sinjalistikës së komunikacionit të vendosur dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

LEXO EDHE:

Back to top button