Grizman, babai i tre fëmijëve të lindur me datë të njëjtë?!

Antoan Griezmann mungoi në stërvitjen e fundit të Barcelona për shkaqe personale. Sulmuesit francez duhej të ishte më afër familjës për të parë ardhjen në jetë të fëmijës së tretë me Erika Çoporena. Mirëpo një detaj i vogël, mund të befasojë këdo, përfshi këtu edhe shkencën.

 

 

Mia Grizman dhe Amaro Griezman, dy fëmijët e mëparshëm të çiftit, të dy kanë lindur më 8 prill. Rastësisht, edhe fëmija e tretë që lindi sot, ka ardhur në këtë botë në të njëjtën datë – 8 prill!

Domethënë, tre fëmijët e Griezmanit e kanë datëlindjen në të njëjtën ditë, me ndryshimin e vetëm: vitin e lindjes! Diçka vërtet e jashtëzakonshme.

LEXO EDHE:

Back to top button