Gruaja dhe vajza e Joe Biden shtohen në listën e sanksioneve të Rusisë

Gruaja dhe vajza e Joe Biden shtohen në listën e sanksioneve të Rusisë

Gruaja e Joe Biden, Jill Biden dhe vajza e tij janë shtuar në listën e sanksioneve të Rusisë. Vendi i shtoi dy gratë në “listën e ndalimit” të SHBA-së së bashku me një numër figurash të tjera të shquara.

Ministria e Jashtme e Rusisë ka thënë se hapi është ndërmarrë “si një përgjigje ndaj sanksioneve gjithnjë në zgjerim të SHBA kundër figurave politike dhe publike ruse”.

LEXO EDHE:

Back to top button