Gruaja e presidentit Pendarovski gatuan për të varfrit

Sot gruaja e presidentit Stevo Pendarovski, Elizabeta Gjorgievska iu bashkua nismës “Ritvitni Obrok”, respektivisht nismës për përgatitje të ushqimit për personat  e pastrehë dhe raste të tjera sociale. Ushqimi u përgatit në kuzhinën e kishës “Glasnost”. Sipas praktikave aktuale, vaktet me ushqime do të shpërndahen gjatë fundjavës, kur edhe nuk punojnë kuzhinat publike.

LEXO EDHE:

Back to top button