Heq borën me … flakëhedhës!

Një banor i shtetit federal amerikan Kentucky u bë një sensacion në internet pasi u filmua duke hequr borë para shtëpisë së tij me një flakëhedhës.

Kentucky priti Krishtlindjen me borë dhe në disa pjesë të vendit ra më shumë se 20 centimetra. Bora sigurisht që kontribuoi në gjendjen e pushimeve edhe më mirë, por gjithashtu kërkoi që njerëzit të marrin lopata dhe të largojnë borën para shtëpive të tyre.

Pronari i një shtëpie në Ashland, një qytet në verilindje të Kentucky, megjithatë, kishte plane të tjera. Ai në vend të lopatës vendosi të heqë borën me një flakëhedhës.

“Kjo është një mënyrë për të hequr shpejt borën, duke përdorur flakëruesin”, është një koment nga një fqinj i rrugës, i cili filmoi skenën e pazakontë.

LEXO EDHE:

Back to top button