Holandezi De Ligt, përfundon te kampioni i Gjermanisë

Kontaktet e vazhdueshme të orëve të fundit dhe oferta e re e mbërritur nga Gjermania kanë sjellë një marrëveshje verbale për kalimin e mbrojtësit të Juventusit në klubin gjerman.

Në fakt mungon vetëm zyrtarizimi, padyshim në varësi të ekzaminimeve mjekësore që lojtari do t’i nënshtrohet brenda 48 orëve të ardhshme, por tani kanë mbetur vetëm formalitetet.

Bajerni ka vendosur në vazo një shifër që është rreth 80 milionë euro, duke përfshirë bonusin dhe në fakt duke plotësuar kërkesën e Juventus, të cilët e nisën nga një vlerësim 90-100 milionë, por që në ditët e fundit i kishin ulur pak pretendimet.

Tashi që arkat e Juventus do të mbushen, ata do të mund të bëjnë një ose dy transferime në repartin e mbrojtjes, duke marrë parasysh edhe largimin e Kiellinit.

LEXO EDHE:

Back to top button