I riu në telashe: Nuk gjej dot të dashur, sepse i ngjaj Aleksandër Vuçiç

I riu në telashe: Nuk gjej dot të dashur, sepse i ngjaj Aleksandër Vuçiç

Mediat kroate kanë publikuar shqetësimin e një të riu 21-vjeçar, i cili ka ngjashmëri të madhe fizike me presidentin serb Aleksandër Vuçiç.

Hronika shkruan se ky i ri është në kërkim të shpirtit binjak, por problem i krijon fakti është sozia e presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiç.

Ai thotë se edhe pse është në rrjetin e njohjeve Tinder, nuk ka shumë kërkesa nga vajzat për ta njohur.

Kërkesa që ka për të dashurën e ardhshme është që të mos e shqetësojë fakti që është shumë i ngjashëm me presidentin e Serbisë.

“Nëse doni një person të pjekur, dhe nuk ju shqetëson fakti që unë dukem si Vuçiç, atëherë thjesht “rrëshqisni” djathtas,” ka shkruar ai në aplikacionin e njohjeve sociale.

LEXO EDHE:

Back to top button