Incidenti në Çair, arestohen katër persona

Incidenti në Çair, arestohen katër persona

Pas incidentit në stadium policia ka arestuar të paktën 4 persona. Ndërkohë behet e ditur se punohet në indentifikimin e mëshum personave të përfshirë në këtë incident.

Nga ministria e brendshme thonë se në bashkupumin edhe me Prokurorinë do të ndëshkohen të gjitha paregullsitë ndersa personat qe jane futur ne fushë dhe kanë sulmuar fizikisht lojateret do të ndëshkohen dhe ndaj tyre do të ngritet padi penale./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button