Ja një sekret si mund të largoni erën e keqe nga këpucët


Një palë këpucë të bukura, elegante, me taka nuk mund të shoqërohen me një aromë të pakëndshme kur i heq nga këmbët.

Por çfarë të bësh?

Është fare e thjeshtë! Hidhju një bustinë çaji!

Për të larguar erën e këmbëve, ky është një sekret shumë i këndshëm dhe elegant: pasi të jenë tharë bustinat e çajit, vendosi brenda këpucëve për 24 orë. Kaq!

LEXO EDHE:

Back to top button