Komunikacioni në mbarë vendin zhvillohet pa pengesa

Komunikacioni në mbarë vendin zhvillohet pa pengesa

Komunikacioni në të gjitha rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa, në disa vende nëpër rrugë të lagështa. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është i matur. Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Nga Lidhja Auto Moto e Maqedonisë (LAMM) rekomandojnë vozitje të kujdesshme, posaçërisht në vendet ku mund të ketë rrëshqitje të dheut.

LEXO EDHE:

Back to top button