fbpx

Kopshtari, rekord në rritjen e perimeve


Një kopshtar në landin lindor gjerman të Thuringias ka vendosur një rekord botëror në rritjen e perimeve më të mëdha në botë. Patrick Teichmann pretendoi rekordin pasi voli 33 lloje të ndryshme perimesh të madhësisë XXL, përfshirë rrepa, qepë, karota dhe kunguj të varieteteve të ndryshme, në kopshtin e tij. “Një rekord botëror është gjëja më e mirë që mund t’i ndodhë një kultivuesi perimesh gjigante”, tha një Teichmann. Suksesi i Teichmann u konfirmua nga gjyqtari kryesor në Institutin e Rekordeve të Gjermanisë.

LEXO EDHE:

Back to top button