Kryetarja e Këshillit Nacional të Parlamentit zviceran do të mbajë fjalim në Kuvend e RMV-së

Kryetarja e Këshillit Nacional të Parlamentit zviceran do të mbajë fjalim në Kuvend e RMV-së

Kryetarja e Këshillit Nacional të Parlamentit Federal të Konfederatës së Zvicrës, Irene Kelin, sot do t’u drejtohet deputetëve në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Paraprakisht Kelin do të ketë takim me kryetarin e Kuvendit, Talat Xhaferi.

Me kryetaren e Këshillit Nacional të Parlamentit Federal të Konfederatës Zvicerane do të takohet Arbër Ademi, kryetar i Komisionit për Çështje Evropiane dhe anëtarët e Komisionit në fjalë, gjithashtu me funksionaren e lartë zvicerane do të takohet edhe Lolita Ristova, kryetare e Klubit të deputetëve.

LEXO EDHE:

Back to top button