Kuzhinierja britanike përgatit biskotën më të madhe në botë

Kuzhinierja britanike përgatit biskotën më të madhe në botë

Kuzhinierja britanike, Frances Quinn, përzjeu 160 vezë, 8 kilogramë çokollatë të zezë dhe 15 kilogramë xhelatinë portokalli. Kështu krijoi biskotën më të madhe në botë. Gjithashtu, ajo theu rekordin botëror, që e mbante vetë, pasi e përgatiti biskotën më të madhe në botë, të njohur si “Jaffa Cake”. Më 2017, e kishte përgatitur po ashtu një biskotë të madhe. Kjo biskotë është e madhe sa 6 557 biskota të zakonshme, ndërsa peshon rreth 80 kilogramë.

LEXO EDHE:

Back to top button