Ky është adoleshenti më i gjatë mashkull

Mbi dy metra i gjatë, 14-vjeçari Ren Keyu dallon nga shokët e tjerë të klasës, transmeton

Nxënësi nga Leshan City, në provincën jugperëndimore të Kinës, është të paktën 60cm më i gjatë se djemtë e tjerë dhe tani është vendosur të konfirmohet si adoleshenti më i madh në botë.

Djali ka aplikuar për të qenë adoleshenti aktual më i gjatë në botë me rekorde botërore Guinness, një titull i mbajtur më parë nga një adoleshent amerikan 16-vjeçar.

Adoleshenti është aq i madh, saqë i duhej të bënte edhe mobilje të veçanta, përfshirë një tavolinë dhe karrige, që të mund të futej për të studiuar.

LEXO EDHE:

Back to top button