Lupço Palevski-Palço mbërrin në aeroportin e Shkupit

Lupço Palevski-Palço mbërrin në aeroportin e Shkupit

Ljupço Palevski Palco, i akuzuari i parë për vrasjen e Vanja Gjorçevskës dhe Pançe Zhezhovskit, është sjellë në Maqedoni. Palevski zbarkoi në aeroportin e Shkupit, pas së cilës ai duhej të dërgohej drejtpërdrejt në burgun e Shutkës.

Ai u arrestua më 6 dhjetor të vitit të kaluar, pasi fillimisht ishte arratisur në Serbi dhe kishte mbërritur në Turqi nëpërmjet Bullgarisë. Policia turke e arrestoi atë në Balikesir.

LEXO EDHE:

Back to top button