Mbledhje të tre komisioneve kuvendore

Mbledhje të tre komisioneve kuvendore

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot mbledhje duhet të mbajnë Komisionet për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujërave, për Çështje Evropiane dhe Komisioni Ligjvënës -Juridik.

Anëtarët e Komisionit për Çështje Evropiane në dy seancat e sotme  pritet të diskutojnë për Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Kodit Penal, Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për kontrollin kufitar, Projektligjin për inspektimin financiar në sektorin publik, Projektligji për ekspertizën dhe Projektligji për ndryshimin e Ligjit për mbrojtjen e popullsisë nga sëmundjet infektive.

LEXO EDHE:

Back to top button