Ministri i ri i Shëndetësisë Fatmir Mexhiti prezantoi tre prioritetet e tij

Azhurimi i listes pozitive, zgjidhja me kaosin e parkingut të Qendrës Klinike si dhe ndërtimi i një qendrinternistike urgjente janë tre prioritetet e ministrir të ri të Shëndetësisë Fatmir Mexhiti.

Ndërtimi i qendrës se re Klinike do të vazhdohet si projekt ndërsa sa i përket gjobave të shqiptuara për projektin gjigant të qendrës Klinike, ministri tha se nuk dihet saktë shuma se sa shteti obligohet të paguaj dhe a do t’i paguaj./alsat.mk

 

LEXO EDHE:

Back to top button