Mjegull në Gjavato me dukshmëri deri në 50 metra

Mjegull në Gjavato me dukshmëri deri në 50 metra

Paraqitje të mjegullës ka në Gjavato me dukshmëri deri 50 metra. Qarkullimi në rrugët shtetërore po zhvillohet pa probleme, kryesisht nëpër rrugë të thata.

Ndërkohë intensiteti i qarkullimit në drejtimet rrugore jashtë zonave urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

LEXO EDHE:

Back to top button