Mjegull në Strazhë

Mjegull në Strazhë

Ulje e dukshmërisë nga 50 në 70 metra për shkak të paraqitjes së mjegullës në qafën malore të Strazhës, njofton Auto Moto Lidhja e Maqedonisë.

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, në vend të rrugëve me lagështirë. Intensiteti i qarkullimit në rrugët rrugore jashtë zonave urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

AMLM rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

LEXO EDHE:

Back to top button