ВЕСТИМАКЕДОНИЈА

Алкалоид, кампања за помош на децата

Големата фармацевтска компанија „Алкалоид “ со хуманитарен спот за 85 – годишнината од постоењето. Добро познатата и оптимистичка македонска песна „Чукни во дрво“ која за прв пат беше објавена во 1989 година, под покровителство на „АЛКАЛОИД“ доби нова верзија. Видео – спотот ќе биде објавен на дигиталните канали на „Алкалоид“ Youtube, Facebook и Instagram. Од 10 – 20 септември 2021 година, за секое прегледување на видеото, АЛКАЛОИД ќе донира еден денар на Универзитетската клиника за детски болести.

Advertisements

 

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button