ЕКОНОМИЈА

Бонус и кеш-бек добивки на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава, 2win.mk

Како ви се допаѓа да типувате, да погодувате и потоа на добивката да добиете гратис, дополнителна сума? Или, пак, да типувате, да промашите и повторно да останете добитни? 2win.mk постои за да ги претвора желбите во реалност и затоа ја претставува новата, промотивна кампања за БОНУС и КЕШ-БЕК добивки.

Добра вест за сите кои се обложуваат и умеат да погодуваат: 2win.mk подготви кампања, која ќе ги удвои, утрои и ќе ги направи вашите добивки повеќекратно поголеми. Од 20 септември 2021, заклучно до 8 март 2022, добитните тикети може да станат и за 500 проценти повредни од оригиналните добивки, благодарение на новиот БОНУС НА ДОБИВКА.

Advertisements

Главната идеја за БОНУС НА ДОБИВКА на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава е да го вреднува успехот на оние кои знаат да погодуваат и нивните добивки да се зголемуваат, колку повеќе типуваат. Што повеќе одиграни типови – толку поголем БОНУС. 

Акумулирањето на бонус почнува да важи од најмалку шест типувани натпревари, со 3% од оригиналната добивка и се зголемува на 25% ако погодите 10 натпревари, 50со 15 точно типувани натпревари и доаѓа до целосно удвојување ако сте одиграле добитен тикет со 21 натпревар. За оние најамбициозните нема граници, затоа што нашиот БОНУС НА ДОБИВКА оди до неверојатни 500% од оригиналната добивка, за погодени 40 натпревари.

Бонусот важи само за добитни несистемски тикети (со една комбинација). Системски тикети што имаат услови, двознаци или тризнаци не се земаат предвид. При тоа, се бројат само типуваните натпревари со коефициент еднаков или поголем од 1,30.

Ако се случи да утнете еден натпревар додека бркате што поголем БОНУС и тогаш без гајле, бидејќи 2win воведе КЕШ-БЕК за да ве заштити.

За повеќе детали за новата кампања посетете го сајтот на 2win.mk Забавувајте се и играјте одговорно.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button