ЕКОНОМИЈА

Флекс Кредит и оваа година се закити со статуетка за значаен придонес и поддршка на децата штитеници на СОС Детско Село

СОС Детско село и нашата компанија се повеќе од семејство, сите нивни приказни се навистина емотивни, секое дете со своја приказна која доколку секоја компанија се вклучи може да добие изглед на приказна со убава моменти. Знаејќи дека секоја детска насмевка е важна нашата компанија не престанува да делува и помага каде што е најпотребно, најранливо и најкршливо, а тоа се детските соништа, желби и мечти.

На настанот од СОС Детско село насловен како ЕДНО СЕМЕЈСТВО оваа година добивме статуетка за ЗНАЧАЕН ПРИДОНЕС И ПОДДРШКА ВО 2023 ГОДИНА. Многу нивни приказни заедно креираме, се вклучивме во обуки на младинци, донации и многу нови планови за оваа година, покажувајќи ја нашата општествена одговорност. Целта на нашата компанија и во иднина ќе биде, секое дете заслужува да биде среќно затоа што детската насмевка нема цена.

Заеднички ќе ја градиме таа среќа која ќе ги исполни барем дел од детските соништа и желби. Флекс Кредит продолжува да биде една од најдобрите општестевено посветени компании во Македонија. Овој пример би сакале секој да го следи и заеднички да градиме што е можно повеќе среќни детски приказни.

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button