ЕКОНОМИЈА

Ј.С. од Скопје освои Супер милионер ЏЕКПОТ вреден 17 585 363

Ј.С. од Скопје го освои најпосакуваниот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден 17 585 363 денари, на 16.09.2023.

Септемвриска среќа за Ј.С. од Скопје, кој играјќи на видеолотариските игри на среќа, на 16.09.2023 го освои најпосакуваниот ВЛТ џекпот на Видеолотарија Касинос Австрија, СУПЕР МИЛИОНЕР.

Добивката вредна 17 585 363 денари е освоена во Скопје, кај нашиот деловен соработник Златна копачка.

Најпосакуваниот ВЛТ џекпот – СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ има добитна вредност од 14 до 21 милион денари. Оваа година рекордниот износ го освои играч од Струга, вреден 20 577 224,00 денари. Покрај најпосакуваниот, СУПЕР МИЛИОНЕР, во игра се и Милионер и Мини Џекпот.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button