ВЕСТИМАКЕДОНИЈА

Левица: Власта во рацете на народот

Левица: Власта во рацете на народот

По митингот во Битола, Левица одржа средба со граѓаните во Скопје-под мотото Македонија се буди, тие ветуваат поддршка на правата на македонскиот рабоник и враќање на државната власт во рацете на обичниот народ!

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button